Goud verkopen Groningen

Oude gouden sieraden of juwelen verkopen? 

Heeft u nog veel oude sieraden of juwelen liggen waar u helemaal niks meer mee doet? Het kan zijn dat u ze niet meer mooi vindt of dat ze kapot zijn. Als u om deze redenen dan ook gouden sieraden of juwelen wilt verkopen, dan bent u bij juwelier Rubies & Diamonds in Groningen aan het juiste adres.  

U kunt de gouden sieraden bij Rubies & Diamonds verkopen en krijgt vervolgens contant geld ervoor terug. Heeft u liever geen geld ervoor terug maar wilt u een nieuw sieraad, dat kan. Je kunt bij Rubies & Diamonds ook uw gouden sieraad ruilen voor een ander sieraad. Wanneer u besluit dat u een sieraad wilt verkopen bij ons, en met dat bedrag een nieuw sieraad wilt kopen krijgt u zelf wat extra korting.  

Gouden sieraden zijn geld waard 

Wij nemen verschillende soorten goud aan. U kunt verschillende soorten sieraden bij ons verkopen. Het meest voor de hand liggend zijn bijvoorbeeld gouden armbanden, kettingen en ringen. Dit is niet het enige wat wij aannemen, wij kopen ook graag oude horloges van goud of munten. Wanneer u niet helemaal zeker weet of u het bij ons kunt verkopen, dan bent u altijd welkom om langs te komen bij ons in de winkel.  

Benieuwd wat uw goud waard is? 

Als u benieuwd bent naar wat uw goud waard is, dan bent u altijd welkom in onze juwelier Rubies & Diamonds in Groningen. Wij kijken graag naar de waarde van uw goud. Benieuwd waar wij gevestigd zijn? Ga dan naar contact. Wilt u meer weten over het verkopen van goud? Dan kunt u gerust contact met op ons opnemen, door op de onderstaande knop te drukken. 

Contact

Zilver verkopen 

Naast dat wij goud inkopen, kopen wij ook uw Zilver in. Heeft u nog zilveren kettingen, armbanden of ringen liggen? Schroom niet en kom langs om erachter te komen wat uw zilver waard is.  

Wilt u uw edelstenen verkopen? 

Heeft u toevallig een sieraad waar edelsteen verwerkt in zit en daar niks meer mee doet? Dan is het mogelijk een waardevol idee om uw edelstenen te verkopen bij Rubies & Diamonds. Het doet er niet toe of de edelstenen kapot of heel zijn. Wij kopen graag uw edelstenen in. Let op, losse edelstenen worden niet ingekocht.  en, armbanden of ringen liggen? Schroom niet en kom langs om erachter te komen wat uw zilver waard is.  

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers