Contanten voor uw gouden sieraden?

Goud verkopen? Rubies & Diamonds voor inkoop van goud, zilver en edelstenen 

Heeft u oude sieraden en juwelen waar u niks meer mee doet? Misschien zijn ze kapot, of vindt u ze niet meer mooi. Als u om wat voor reden dan ook sieraden, goud of zilver wilt verkopen in de buurt van Groningen dan bent u bij juwelier Rubies & Diamonds op het juiste adres.  

U kunt uw gouden sieraden bij ons verkopen en er vervolgens contant geld voor terug krijgen. Ook is het mogelijk om uw sieraad voor een ander sieraad te ruilen. Als u ervoor kiest om uw sieraad bij ons te verkopen en met dat bedrag een nieuws sieraad bij ons te verkopen krijgt u zelfs een beetje extra! Kom dus naar Rubies & Diamonds voor het verkopen van goud in Groningen. 

Goud verkopen en inkopen in Groningen 

Rubies & Diamonds is de plek in Groningen voor goud verkoop en inkoop. Wij nemen namelijk allerlei soorten goud en andere metalen aan. Zo kunt u veel verschillende sieraden gouden verkopen, denk aan het verkopen van kettingen, maar ook:  

Uw goud en zilver kunnen veel geld waard zijn, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij u contant geld aanbieden als u goud, zilver en sieraden aan ons wilt verkopen. 

Naast contant inkoop van goud is het ook mogelijk om uw goud en zilver te ruilen voor shoptegoed bij ons. Altijd handig wanneer u al een prachtig sieraad van ons op het oog heeft. Dan geven wij iets extra’s, omdat u uw geld weer bij ons wilt spenderen. 

Goud verkopen in Groningen?  

Bent u benieuwd naar goud verkopen of wat uw edelstenen waard zijn? Kom dan langs bij onze juwelier Rubies & Diamonds. Dit is de plek om uw goud te verkopen in Groningen. Wij kijken goed naar de waarde van uw sieraden. 
 Klik hier om te kijken waar u ons kunt vinden. Wilt u meer weten over onze goud en zilver inkoop in Groningen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Dit kan door op de onderstaande knop te drukken. 

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

trouwringenantiek sieraden
Rubies en Diamonds juweliers