Contanten voor Uw sieraden?

Goud, zilver, diamant en/of edelstenen inkoop

Heeft u oude sieraden en juwelen waar u niks meer mee doet? Misschien zijn ze kapot, of vindt u ze niet meer mooi. Als u om wat voor reden dan ook sieraden, goud of zilver wilt verkopen dan bent u bij juwelier Rubies & Diamonds in Groningen op het juiste adres.

U kunt uw sieraden bij ons verkopen en krijgt vervolgens contant geld ervoor terug. Ook is het mogelijk om uw sieraad voor een ander sieraad te ruilen. Als u ervoor kiest om uw sieraad bij ons te verkopen en met dat bedrag een nieuws sieraad bij ons te verkopen krijgt u zelfs een beetje extra!

Goud inkoop in Groningen

Wij nemen allerlei soorten goud en andere metalen aan. Zo kunt u veel verschillende sieraden bij ons verkopen zoals:

Goud, zilver en sieraden inleveren voor contant geld of tegoed

Uw goud en zilver kunnen veel geld waar zijn, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij u contant geld aanbieden als u goud, zilver en sieraden aan ons wilt verkopen.

Ook is het mogelijk om uw goud en zilver te ruilen voor shoptegoed bij ons. Altijd handig wanneer u al een prachtig sieraad van ons op het oog heeft. Dan geven wij iets extra’s, omdat u uw geld weer bij ons wilt spenderen.

De waarde van uw goud en zilver?

Bent u benieuwd naar wat uw edelstenen waard zijn? Kom dan langs bij onze juwelier Rubies & Diamonds in Groningen; wij kijken graag naar de waarde van uw stenen. Klik hier om te kijken waar u ons kunt vinden. Wilt u meer weten over onze goud en zilver inkoop? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Dit kan door op de onderstaande knop te drukken.

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

trouwringen
antiek sieraden
Rubies en Diamonds juweliers