Contanten voor Uw sieraden?

Goud, zilver, diamant en/ of edelstenen inkoop

Heeft u oude sieraden en juwelen waar u niks meer mee doet? Misschien zijn ze kapot, of vindt u ze niet meer mooi. Als u om wat voor reden dan ook sieraden, goud of zilver wilt verkopen dan bent u bij rubbies and diamonds in Groningen op het juiste adres.

U kunt uw oude sieraden ook ruilen voor nieuwe sieraden. U wordt uitbetaald in contanten of als u er graag iets anders voor in de plaats koopt krijgt u zelfs nog een beetje meer ervoor omdat u het dan weer uitgeeft in onze winkel.

Goud inkoop in Groningen

Wij nemen allerlei soorten goud en andere metalen aan. Zo kunt u veel verschillende sieraden bij ons verkopen zoals:

 

Goud, zilver en sieraden inleveren voor contant geld of tegoed

Uw goud en zilver kunnen veel geld waar zijn, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij u contant geld aanbieden als u goud, zilver en sieraden aan ons wilt verkopen.

Ook is het mogelijk om uw goud en zilver te ruilen voor shop tegoed bij ons. Altijd handig wanneer u al een prachtig sieraad van ons op het oog heeft. Dan geven wij iets extra’s omdat u het bij ons spendeert.

De waarde van uw goud en zilver?

Bent u benieuwd geworden naar wat uw edelstenen waard zijn? Kom dan langs bij Rubies & Diamonds in Groningen wij kijken graag naar de waarde van uw stenen.

Rubies & Diamonds

Damsterdiep 2
9711 SK Groningen‎
050 312 5011

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

t. 050 312 5011
trouwringen
antiek sieraden
Rubies en Diamonds juweliers