Edelstenen inkoop bij Rubies & Diamonds

Heeft u een sieraad met edelsteen erin waar u niks meer mee doet? Dan is het een waardevol idee om uw edelstenen te verkopen. Het verkopen van uw edelstenen kan bij Rubies & Diamonds. Naast de inkoop van goud, kopen wij ook edelstenen of siereaden met edelstenen in. Het maakt niet uit of ze kapot of heel zijn. Rubies & Diamonds in Groningen koopt graag uw edelstenen in.

Welke edelstenen kopen wij in?

Wij kopen allerlei soorten sieraden met edelstenen erin in. Benieuwd of uw sieraad interessant voor ons is? En of u uw edelstenen aan ons kunt verkopen? Hieronder ziet u in welke edelstenen wij interesse hebben:

Benieuwd of uw sieraad met edelsteen voor ons interessant is? Kom dan langs in onze juweliers winkel in Groningen.

Inruilen voor geld of tegoed.

Uw sieraden kunnen veel geld waard zijn, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij u contant geld aanbieden als u uw sieraden met edelstenen aan ons wilt verkopen.

Ook is het mogelijk om uw sieraad met edelsteen te ruilen voor shoptegoed die u bij ons in de winkel kunt gebruiken. Altijd handig wanneer u al een prachtig sieraad van ons op het oog heeft! Dan geven wij iets extra’s, omdat u het bij ons spendeert.

De waarde?

Bent u benieuwd geworden naar wat uw edelstenen waard zijn? Kom dan langs bij juwelier Rubies & Diamonds in Groningen wij kijken graag naar de waarde van uw stenen.

Rubies & Diamonds

Damsterdiep 2
9711 SK Groningen‎
050 312 5011

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

t. 050 312 5011
Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers