Antieke sieraden bij Rubies & Diamonds in Groningen

Verwen uzelf met prachtig antiek

Antieke of vintage sieraden zijn te vinden in allerlei prachtige vormen en kleuren. Vaak hebben zij al een lange geschiedenis of een mooi verhaal afkomstig van een toepassing of ritueel dat wij tegenwoordig al lang niet meer kennen. Bij juwelier Rubies en Diamonds in Groningen zijn wij al sinds 1989 op zoek naar antieke sieraden om onze winkel mee aan te vullen en door te verkopen aan bijzondere mensen. 

Al achttien jaar antieke sieradenAntieke sieraden Groningen

Vroeger waren deze ‘oude’ sieraden veel meer een onderdeel van klederdracht. Sieraden waren onderdeel van het kostuum en werden door zowel mannen als vrouwen gedragen. Sommige sieraden werden alleen gebruikt als men uit ging, andere hadden een functionele betekenis. Wist u bijvoorbeeld dat antieke oorbellen ook wel oorijzers genoemd werden? En die vroeger dienden als hulpmiddel tot steun van de muts?

De antieke sieraden van juwelier Rubies & Diamonds

In de juwelier Rubies & Diamonds in Groningen vindt u een prachtig assortiment aan unieke vintage sieraden. In de winkel hebben wij antieke ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en hangers. Ook hebben we een ruime collectie broches en camees. Alle prachtige sieraden komen uit de jaren 30, 40, 60 en 70. Daarnaast hebben we ook een unieke écht antieke collectie uit 1880 en eerder. Deze collectie is zeker het bekijken waard.

Uw eigen antieke sieraden

Bent u benieuwd naar onze collectie antieke sieraden? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze juwelier aan de Damsterdiep 2 in Groningen, of neem gemakkelijk en snel contact met ons op als u een vraag heeft.

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers