Antieke gouden sieraden bij Rubies en Diamonds in Groningen

Bent u op zoek naar antieke gouden sieraden? Dan bent u aan het goede adres bij Rubies en Diamonds in Groningen. In onze juwelier in het centrum van Groningen vindt u prachtige gouden antieke sieraden. Onze collectie is vol van sieraden uit de jaren 30, 40, 60 en 70. U kunt zelfs een prachtige collectie vinden uit de 19e eeuw met sieraden van het jaar 1880 en eerder.

Wat voor soorten antieke gouden sieraden bij Rubies en Diamonds

Bij Rubies en Diamonds in Groningen kunt u verschillende soorten antieke gouden sieraden vinden uit verschillende perioden.

Rubies en Diamonds verzamelt al 16 jaar antieke gouden sieraden. Hierdoor hebben wij al enkele prachtige sieraden gevonden. Bent u benieuwd naar de antieke sieraden van Rubies en Diamonds in Groningen? Kom dan vooral een keer langs bij onze juwelier om de collectie te bekijken.

Andere diensten Rubies en Diamonds

Naast het verzamelen en verkopen van antieke sieraden kunt u bij ons verschillende andere soorten sieraden vinden, namelijk:

Reparatie van sieraden

Als uw sieraad kapot is baalt u hier natuurlijk erg van, vaak kan dit echter nog gerepareerd worden. Hierin is Rubies en Diamonds in Groningen specialist. De reparaties kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren. Denk hierbij aan kapotte horloges, colliers, ringen op maat, armbanden en andere soorten sieraden. Tevens is het repareren van sieraden vaak goedkoper dan je denkt, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. 

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers