Art deco sieraden kopen in Groningen | juwelier Rubies en Diamonds

Sieraden uit de 20-er jaren

De mooiste Art Deco sieraden koopt u in Groningen bij juwelier Rubies en Diamonds. Wij hebben altijd de fraaiste collecties, met veelal witgoude, art deco sieraden met briljant en edelstenen. Maak uw keus uit een breed assortiment oorbellen, hangers, ringen, armbanden en meer. Art deco biedt het beste uit de jaren 20. Sjiek en elegant, alles wat u nodig heeft om een blijvende indruk na te laten!

Wat is art deco?

Art deco is een kunst, design en architecturale stijl, die haar intrede vond in 1925 op de Internationale Exhibitie van Moderne Decoratieve en Industriële Kunst in Parijs. Art deco kenmerkt zich door haar moderne stijl, fijn vakmanschap en het gebruik van de meest luxueuze materialen.

De invloed van art deco is niet alleen te herkennen aan de mode, maar ook aan de auto’s en gebouwen uit die tijd. Vooral art deco sieraden uit de jaren 20 hebben door de jaren heen niets aan populariteit ingeboet. Stijlvol en tijdloos; échte kwaliteit verjaart niet! 

Art deco sieraden juwelier

Hoe herkent u een art deco sieraden?

Art deco juwelen en sieraden van juwelier Rubies en Diamonds herkent u aan enkele opvallende kenmerken. De sieraden bevatten altijd/ zijn vervaardigd uit:

Ook voor antieke sieraden, edelstenen en meer

Bij Rubies en Diamonds kunt u natuurlijk kiezen uit meer dan alleen art deco sieraden. Kies uit vele prachtige antieke sieraden, edelstenen, nieuwe sieraden en trouwringen. Doe ze eens om, kijk hoe ze staan, voel het verschil. Puur vakmanschap tot in detail!

Kom snel langs en bekijk onze art deco collectie

Een breed aanbod aan art deco sieraden in Groningen vindt u bij juwelier Rubies en Diamonds. Vindt u het lastig om te kiezen? Onze medewerkers geven u graag informatie en advies over elk sieraad, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wacht niet langer, kom bij ons langs en draag een prachtig art deco sieraad! Heeft u nog vragen? Contact opnemen doet u door op de onderstaande button te klikken.

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers