Nieuwe collectie sieraden bij Rubies & Diamonds in Groningen

De nieuwe collectie sieraden van Juwelier Rubies & Diamonds in Groningen bestaat uit goud, edelstenen en parels. Als u op zoek bent naar hoogwaardige sieraden in Groningen, zijn wij de juwelier die u zoekt!

Gouden sieraden

Rubies & Diamonds beschikt over een leuke collectie gouden sieraden. Op dit moment hebben wij een collectie uit Amerika over laten komen. Onze collectie gouden sieraden omvat verschillende soorten sieraden in verschillende stijlen en kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld verscheidene soorten trouwringen of sieraden in Art Deco stijl.

Sieraden met edelstenen

De nieuwe collectie sieraden met edelstenen is een kleurrijke verzameling van unieke stenen die uw eigen sieradencollectie compleet maken. De kleurige edelstenen die wij in onze winkel hebben bestaan uit de volgende soorten: amethist, citrien, diamant, opaal, robijn, topaal. Daarnaast kunnen wij u sieraden met unieke edelstenen aanbieden, laat u verassen in onze winkel.

Sieraden met parels

Vanuit Duitsland hebben we een bijzondere collectie parels gehaald die te bezichtigen zijn in de juwelier winkel van Rubies & Diamonds in Groningen. De collectie sieraden met parels bestaat uit oorsieraden, armbanden, colliers en meer. Sieraden met parels zijn gewild bij de moderne stijlvolle vrouw, ze passen immers bij elke kledingstijl en zijn makkelijk te combineren met kleuren.

Blijf op de hoogte van de sieradencollectie van Juwelier Rubies & Diamonds

De sieradencollectie van Rubies & Diamonds wisselt geregeld. Veranderingen in de collectie zullen we op de website zetten. Echter kunt u voor de beste indruk het beste onze sieraden bewonderen in onze winkel in Groningen. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen.

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

Juwelier Groningen
Rubies en Diamonds juweliers