Sieraden reparatie bij Rubies en Diamonds in Groningen

Heeft u een sieraad die gerepareerd moet worden? En wilt u dit laten doen door iemand die al jaren in het vak zit? Bij Rubies & Diamonds zijn we al jaren bezig met sieraden. We weten dus precies wat we doen en hoe we het moeten doen. Kom voor alle reparaties daarom naar ons. Wij helpen je graag om je sieraad weer in orde te maken!

Experts is sieraad reparatie

reparatie sieradenRubies & Diamonds zijn de experts op het gebied van sieraden reparatie in Groningen. Uw kapotte sieraden kunnen wij voor u vakkundig repareren. Wij kunnen reparaties voor alle sieraden uitvoeren, bijvoorbeeld:

Voor al uw sieraden reparaties in Groningen

Een ring te klein of te groot? Een gebroken armband? Of een ketting waar de steen uit mist? Wij staan klaar voor elke sieraden reparatie. Bij rubies and diamonds hebben wij al bijna twintig jaar ervaring met het werken met sieraden. We gaan vakkundig te werk en zijn bekend met veel materialen. Niet alleen werken wij met sieraden, maar beschikken ook over de kennis om horloges te repareren. Ook knopen/rijgen wij uw parels, bloedkoralen etc opnieuw voor u in.

Sieraden reparatie door juwelier Rubies en Diamonds

Wij doen aan allerlei verschillende sieraden reparaties. Veel voorkomende sieraden reparaties zijn:

Staat de reparaties die u nodig heeft er niet tussen? Geen zorg, wij kunnen u met vrijwel al uw sieraden reparaties helpen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Onderhouden van sieraden

Bij Rubies and Diamonds weten wij hoeveel emotionele waarde een sieraad kan hebben. We gaan hier dan ook voorzichtig en vakkundig mee te werk. Wij doen elke sieraden reparatie in eigen bezit en kunnen zo de veiligheid optimaal verzekeren. Om uw meest dierbare sieraden goed te onderhouden kunt u altijd bij ons terecht! Het reinigen en polijsten van sieraden waarborgt de kwaliteit. Voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen uw sieraden weer laten stralen.

Vakkundig voor een goede prijs

U kunt altijd even van tevoren bellen of gewoon in de winkel langs komen. Vaak is de reparatie van sieraden veel goedkoper dan u denkt! Wij zien u graag op het Damsterdiep te Groningen. Wij zijn dé juwlier voor u in Groningen.

Meer over reparaties weten?

Wilt u meer weten over onze reparaties of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Vragen? Stel ze!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

Tel.: 050 312 5011

juwelen repareren
Rubies en Diamonds juweliers