Reparatie van uw sieraden bij Rubies en Diamonds in Groningen

reparatie sieraden

Uw kapotte sieraden kunnen wij voor u vakkundig repareren. Een aantal voorbeelden van reparaties die wij graag voor u uitvoeren:

Sieraden repareren Groningen

Een ring te klein of te groot? Een gebroken armband? Of een ketting waar de steen uit mist? Wij staan klaar voor al uw reparaties. Wij hebben al bijna twintig jaar ervaring met het werken met sieraden. We gaan vakkundig te werk zijn bekend met veel materialen. Niet alleen werken wij met sieraden maar beschikken ook over de kennis om horloges te repareren. Ook knopen/ rijgen wij uw parels, bloedkoralen et cetera opnieuw voor u in.

Onderhouden van sieraden

Wij van Rubies and Diamonds weten hoeveel emotionele waarde een sieraad kan hebben. We gaan hier dan ook voorzichtig en vakkundig mee te werk. Wij doen alle reparaties in eigen bezit en kunnen zo de veiligheid optimaal verzekeren. Om uw meest dierbare sieraden goed te onderhouden kunt u ook bij ons terecht! Het reinigen en polijsten van sieraden waarborgt de kwaliteit. Voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen uw sieraden weer laten stralen.

Goedkoper dan u denkt

U kunt altijd even van tevoren bellen of gewoon in de winkel langs komen. Vaak is het repareren van uw sieraden veel goedkoper dan u denkt! Wij zien u graag op het Damsterdiep te Groningen.

Rubies & Diamonds

Damsterdiep 2
9711 SK Groningen‎
050 312 5011

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-17.00
10.30-16.00 
Gesloten

 

 

Rubies & Diamonds

t. 050 312 5011
juwelen repareren
Rubies en Diamonds juweliers